Thursday, October 28, 2010

Luahan hati ku..

Sekarang ni, jika ada benda dan perkara yg boleh down kan aku, aku cepat2 larikan diri untuk elak dari pemikiran NEGATIVE meracuni pemikiran aku.. Memang susah bila kita dalam di kelompok "Negative Thinker" ni.


Perkara yg boleh melemahkan diri, tak sanggup aku nak hadapinya lg, melainkan jika dah terpaksa. Kadang2 bengang jugak. Tapi tu pendapat masing2 kan.. xpe la. Dalam usaha mesti ada kepayahan, dalam kejayaan mesti ada keperitan, Try...try...try...try...and try... InsyaAllah akan mendatangkan hasilnya. Amin..



Post a Comment