Friday, November 19, 2010

Siapa sebenarnya BATMAN?

Siapa jejaka disebalik TOPENG MISTERI ini??

Korang nak tahu tak identiti sebenar BATMAN? Mungkin korang just tahu dan tengok HERO ni dalam filem kan, tapi tu just berlakon je, tapi yg ini betol2 dan tulen punya siap pengenalan diri dan sebagainya, tanpa apa2 custom Super Hero. Jadi..Super Hero ni dah tak boleh lah nak low profil lg sebab identitinya dah tersebar luas...dan paling mengejutkan bapak dia pun SUPER HERO jugak...erm...


siapa aku sebenarnya.... click sini..


nilah orangnya...tak sangka yeee..?? he he he he he...layankan aje la n3 aku kali ni..ha ha ha
Post a Comment