Saturday, June 25, 2011

Al-Kisah...

Akhirnya...

Dulu kami  Juara kepada Raja Lawak
Tapi..Sekarang dah jadi JUARA kepada MAHARAJA LAWAK
isi spoiler...
Keputusan ditangan juri dan kemenangan berpihak kepada SEPAH..hehehe.. aura kemenangan tu memang dah rasa pada sepah bila dorang wat show, cuma aku lebih kpd JOZAN.. Tapi x mengapalah, bagi aku mereka semua adalah penghibur yg memang terbaik, kerana dapat memecahkan tradisi lawak tanah air. Sebelum ni kata orang, pelawak dulu suka buat lawak bodoh yg suka membodohkan diri mereka depan orang ramai, tapi pada hari ini, mereka menunjukkan talent yg sgt baik sebagai pelawak dan penghibur. Bakat dorang benar-benar menyerlah...TAHNIAH kepada MEREKA semua.
"2nd place pn ok pe.. dapat gak duit..he he"
So..suasana masa Final ML sgt2 meriah, lebih meriah suasananya dari menonton Piala Dunia, mana tidaknya, penantiaannya ditunggu-tunggu oleh semua orang termasuklah NcekYus, NcekYus siap booking table untuk kawan2 dan akhirnya NcekYus sdri x dpt table, lepaskan pada kawan2 yg datang awal.. tapi x ape, semangat tu ada, walau x dapat meja, dapat kusi pun boleyy!!!..hehe..
Tengoklah pic kat bawah ni..port biasa ncekYus lepak...NS ideal cafe.. port Nasi Lemak terbaik di kampung NcekYus.. dorang semua adalah saudara n kawan2 NcekYus.. Meriah!!!




Dah x boley tahan...ketawa ar..
Khusyuk
Ramai kan..?? Mini stadium Malawati at Ns Cafe..hehe
Hehehe..Reserved 4 NcekYus.
So...itulah cerita pada pagi ni, penat ar..ingat nak cari video kat YouTube..tapi rasanya blom diupload lagi.. Apa pun pada penaja NS cafe..terima kasih kerana memberikan servis yg terbaik buat pelanggan2 anda..Thnx to Angah & Abg Ijam kerana reservedkan meja untuk NcekYus.
Copy from NS Cafe.

Next final program - Imam Muda.

Post a Comment