Saturday, September 13, 2008

kuih raya...mari..mari..


Mari...mari...sape mau beli kuih raya..

Malam tadi aku lepak ngn sahabat2 aku dkt tmp biasa, jadi nk memulakan cerita la ni, aku di pelawa utk merasakan sejenis makanan y d beri nama "KUIH RAYA".

Hah!! Bg peminat kuih raya ni...kawan aku ada menjual pelbagai jenis kuih raya seperti Almond London, Tart Nenas, tu je la y aku tahu (nama kuih lain aku x tahu...)...hehehehe...kerepek pun ada skali beb.. aku dh rasa tart nenas ngn Almond London..pergh!!! Gila lerrrr..sedap banget siut....ok la..klu tekak aku le telan..maksudnya sedap la..(aku x gemar mkn kuih raya, sbb manis...), tp y ni aku le la layan...

Member aku jual dlm satu bekas tu RM18.00...ok x tak?? aku rasa murah banget tu... tapi klu korang nak..korang le order direct ngn aku..tp dlm kawasan lembah klang je la..lebih dari tu kena la cas wet minyak beb..Faham2 la yeeee...hehehe
kalau korang nk kan tempahan....korang call la no aku ni...0193083128, call me Yus.... aku sekadar membantu sahabat2 aku aje...kalau berminat jgn tunggu lama2...kr x sempat lak nk jamu kawan2 kuih rayeeee....

Oklah... Beli ape y perlu...yang x perlu tu x payah beli k..jgn lupa bayar zakat...RM5.20 ajerk...bantu la mereka yang perlukan bantuan..Yossssshhh!!!!

Post a Comment