Monday, May 3, 2010

Lama tak menjenguk...hehe

Salam para sahabat, member,geng2 or para2 sakura..hehe, dah lama tak menjenguk kat "blog" sendiri, rindu gak sebenarnya nak menulis tapi apa kan daya, waktu dan masa tidak mengizinkan, unsur dan punca pun tak tahu apa agenda yang menarik untuk di kongsi, sekadar rutin harian sehari-harian saje.

Buat masa ni hanya melayan kerenah hidup dan schedule kerja yang makin lama makin menyerabutkan kepala otak ni, mujurkan waktu kerja aku "flexible". tapi ada waktu memang tak mampu utk dilayan..hehe.

Apa pun terasa jugak puas dan dpt gak melepaskan gian sekejap dalam menulis n3 yg entah ape2 ntah..hehehe..apa pun pada yg masih kunjung ke lama aku ni, semoga kunjungan anda tidak pernah terhenti setakat ini saja. Mungkin esok lusa aku akan aktif kembali utk melayan diri dan korang semua, oklah..care of u.. LUV u... peace!!!

NcekYus
Post a Comment