Monday, November 1, 2010

Personaliti..

semalam cite pasal Ahad...hari ni cite pasal Isnin lak. Apa pula agenda pada pagi isnin ni..???

Ok...hari ni first of November, so.. apa ada dengan bulan "November"?? Selalunya Bulan November dikaitkan dengan HUJAN..? Bila bulan November je orang cakap hujan, sedangkan pada tahun ni, hujan turun x menentu, siap ada ribut lagi. So...?? Tak perlulah pikir bulan November bulan untuk hujan turun ok. Kita pikir benda lain lak. he he.. tapi sebenarnya aku pun x tahu hujan turun bila, aku agak2 aje sbb ada lagu bertajuk "NOVEMBER RAIN" dari kumpulan Pistol dan Rose (Gun & Roses).

Kali ni nak cite mengenai personaliti seseorang pada bulan November ni. Berikut adalah list mengenai personaliti Bulan November. Baca lah..

NOVEMBER

* Banyak idea dalam perkara.
* Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
* Berfikiran kehadapan.
* Berfikiran unik dan bijak.
* Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
* Pemikiran yang tajam.
* Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
* Sesuai jadi seorang doktor.
* Cermat dan teliti.
* Personaliti yang dinamik.
* Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
* Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
* Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
* Terlalu degil dan keras hati.
* Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
* Tak suka marah kecuali digugat.
* Mudah ambil berat terhadap orang lain.
* Pandai muhasabah diri.
* Cara berfikir yang lain dari orang lain.
* Otak yang sangat tajam.
* Pandai mendorong diri sendiri.
* Tidak hargai pujian.
* Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
* Cuba sampai berjaya.
* Badan yang sasa.
* Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
* Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
* Suka duduk d irumah.
* Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
* Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
* Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
* Bercita-cita tinggi.
* Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah

So..apa lagi, siapa2 dikalangan member2 blog yg lahir pada bulan November ni, harap anda suka mengenai diri anda.. hanya berkongsi ya... cau cincau..he he

Lastly...aku tujukan lagu berhantu ni untuk korang layanzzz...harap korang semua terhibur...Yosh!!!

Post a Comment