Thursday, November 25, 2010

sakit!!!


Arrrrrggggh...!!!!!!!
Lebih kurang begitulah perasaan aku...

Adeh.....!! Kepala pusing...
Tengah migrain... migrain aku ni kalau sakit start dari mata dulu, berdenyut2 kat mata ni, pastu baru effect kat otak ni, dia punya sakit memang tak hengat dunia.. Aku pun tak tau la sebab ape..banyak pikir sangat kot or rest tak menentu. Agak2 kalau dok depan skrin ni salah satu sebab musabab ke..?

Oklah..saje nak mengadu nasib dalam ni.. nak suruh my gurl urutkan dia tak ada kat sini, dah tentu kat umah dia, tunggu lah kawin nanti, boleh DERA dia picit kepala Abang ni...he he he

Good nite everybody.. Lebiu all.. nak rest...see ya..


Post a Comment