Sunday, January 30, 2011

Tak patut...!!!

Apa yang korang perasaan pada logo HALAL diatas???
Korang sendiri nilai lah, aku berkongsi dengan korang sebab aku nak pastikan korang tidak tertipu dan terpedaya dengan logo Halal di atas. Sekali pandang memang tak di nafikan ketulenan nya, tetapi berkali-kali pandang memang celaka ini company yang keluarkan product makanan ni.
Ini adalah gambar asal dan tiada unsur-unsur pengubah suaian dengan menggunakan program photoshop, ia diambil sendiri oleh seorang sahabat atas dasar bertanggungjawab beliau kepada kita semua, so...berhati-hati lah yee..jangan diri kita dicemari oleh mereka-mereka yang tidak bertanggungjawab dan mahukan keuntungan semata-mata.

sharing and giving...
Post a Comment