Friday, June 24, 2011

Hanya melepaskan..huhuhu

Uit...!!!!
isi spoiler...
Tak tido lagi ke..?? 
Hehehe.. Ncek Yus blom nak tido lg, baru lepas selesaikan kerja sikit. Tengah dok boring-boring ni, mulalah x tahu ape nak buat, nak main FB dah bosan, nak check email x ada yg latest punya mail masuk, nak layan forum dah x ada apa nak dibincangkan, last skali melayan blog ni jela gamaknye.
Sebelum tu, Ncek Yus saje upgrade program dalam computer, saje... boring x ada buat ape, kemaskini apa yang patut then cari themes n display yg boleh menaikkan mood kerja Ncek Yus..dan akhirnya sempurna.....
Tengok jelah apa yang NcekYus dah lakukan pada Display Ncek Yus...hehe.. Semangat bebenor ar gamaknya, sbnrnya x ada ape pun yg menarik, just letak ar sedikit icon yg menarik.. yg lain tu still pakai Win 7 jugak... Ingat nak layan "UBUNTU" tapi disebabkn cpu NcekYus bkn yg jenis high spec.. jadi abaikan la dulu, tunggu ada pulus NcekYus nak layan i-mac la pulok.. InsyaAllah..
NcekYus punya kerja yg mmg tengah x ada apa nak buat.
So.. x ada menda dah nak story mory..sekadar berkongsi dah meluahkan rasa keboringan diwaktu pagi ini... jam pun dah pukul 3.22am, rasanya kena tido dulu la, takut subuh nanti t'lepas plak, hehe.. Oklah my frenz.. see u .. xoxoxo..:)

Post a Comment