Monday, August 15, 2011

Mr Tebu

isi spoiler...
Alhamdulillah..
Diatas berkat usaha dan kesabaran, Mr Tebu mendapat sambutan yang menggalakkan, Bertempat di seksyen 13 Shah Alam bersebelahan dengan stadium Malawati Shah Alam, Mr Tebu dibanjiri dengan ramai pelanggan dan peminat tebu. Itu lah keunikan dan kelebihan berniaga di Bazar pada bulan Ramadhan. 
Diatas ini adalah keratan akhbar dari SINAR HARIAN bertarikh 13hb ogos 2011. Amacam? hehe...taksub kejap, yelah.. bila berniaga tetiba ditemurah then masuk paper, tak ke best? walaupun bukan aku kat dalam tu tapi kawan aku yg dapat masuk paper, aku turut berbangga sebab gerai aku dipilih untuk semua ni. hehe.. apa pun bulan ramadhan adalah bulan untuk beribadat dan menambahkan rexeki yakni bonus bagi peniaga jalanan yang mencari EXTRA money, jgn terkejut kerana mereka mampu menjana duit sehingga puluhan ribu bahkan ada yg mencecah ratusan ribu untuk sebulan, walaupun penat..tapi hasilnya sangat mengagumkan. 
Syukran
Post a Comment