Sunday, June 24, 2012

cookies

isi spoiler...
Cookies made by Mak Su Iqa (my love)
Assalamualaikum... 
Selamat berhujung minggu geng2 blogger semua, harap korang semua hepi dengan aktiviti pada hari minggu ni.
what the hack happen dgn pic di atas ni..? ha ha ha.. (ayt terabur..Oppsss..!!! i'm sori..) sebenarnya tak ada apa pun yg terjadi, saje nak tunjuk kt korang semua bahawa cookies di atas tu dibuat oleh bakal tunang aku, yelah.. percubaan pertama buat cookies, so..aku jadi lah tukang rasanya.. not bad bg percubaan pertama ni. So.. InsyaAllah, akan datang akan ambil tempahan.. Nnt NcekYus sound2 korang ye. 

Tapi selain cookies, ada kuih lain yg sgt top dan sentiasa mendapat tempahan.. Apa yeee..?? Cheese Tart.. kuih ni antara yg paling top dan terlalu kerap dapat order dari customer, mmg x menang tangan dibuatnya. NcekYus pn kadang2 fedup nak melayannya, tapi orang kata, rexeki jgn ditolak..customer mesti dicari.. betul x?
Tu jelah motif nak taip blog sebenarnya.. he he he.. sori lah klu ntah apa2.. xada idea sgt, blurr.. weekend yg membosankan sebab x ada aktiviti nak buat selain dari on9.. apa pn, hepi for u all.. cau..!!

Post a Comment