Thursday, March 14, 2013

Project Nuffnang

Assalam mualaikum..

Malam tadi sebelum tido saje godek2 blog ni sebab dah lama tak update, saje tgk posting lama2 dan tgk iklan2 dalam blog ni, tak semena2 nak masuk ke website "Nuffnang". 

What Happeng...?? (loghat Ganu.)

Ok..! 
Nufnang tengah buat project design kad kedit, dimana para pengkreatif di sarankan untuk mencipta design yg paling kreatif utk projek ini (lebih kureng begitulah maksudnya).

So.....
Para bloggers di luar sana, jika korang ada kemahiran untuk buat design ni, korang boleh la bermula dari sekarang, tarikh luput 17hh March ni, hadiah dia teramat2 menarik sgt..!!! Apa dia?




MacBook Pro with Retina Display dan Ipad Mini 16GB tu Broooo.... Fuh!!! Gempax2.

Segala design korang boleh la salur kat Ncek Yus supaya boleh la saya guna design tu untuk menang, wiiihoooooo!!! ha ha ha.

Gurau je... korang boleh click kat laman web "nuffnang" ni untuk tahu lebih lanjut lagi mengenai program ni. JOM!!! Sama2 kita MENANG HADIAH

SAYA MENANG MACBOOK!! GORES DAN MENANG. ha ha ha
 cau..  :P

Post a Comment