Tuesday, September 23, 2008

jaga kesihatan diri...





Petang semua..
Aku Lepas Balik dr jmp member aku dari KLCC aku terus g pusat GYM dkt bukit tinggi, dh lama aku x ke sana selepas bahu sebelah kiri aku ni cedera sbb hal dulu...sepatutnya aku masih dlm pantang lg..
Tapi aku x ble tahan la dok umah tanpa berpeluh... better ok la, cuma bila angkat beban terasa crack sikit..hehehehe..
Tapi aku puas hari ni...sbb gembira sgt..release all my tension bila beban y kitan angkat tu sebagai maslah kita...serius!! setiap beban tu ada lah masalah..penat bekerja, penat berfikir, penat
segalanya penat laaa... tgh muda2 ni kena la jaga badan dan bentuk sbb nnt dh kawin or dh tua kurang sikit penyakit...kata nak jadi laki machooo...kena la berpeluh...wakakakaka..
sori geng aku mmg suka angkat bakul sendiri sbb aku kena konfiden.. :)
Aku join Gym ni baru lg..hampir 3 bulan jgk..monthly rm300. aku just nk fit kan badan je..x nk nampak terlalu besar sgt, jadi ada bentuk dah ok la...skg ni aku nk keraskan bahagian perut..nampak keras n berketul..mcm "usher"..weh....!!
korang jom la join aku bersukan...tenang otak tau bila kita ada aktiviti harian mcm ni..dpt weekend program dh ok dh.. ingat kaum laki semua.. jgn kadikan tangan tu selembut tangan gadis...kasarkan tapak tu kerana kita adalah lelaki..wlaupun bukan maskulin..sekurangnya kita lelaki y mampu utk buat kerja berat...hidup LELAKI...
oklah...nk tgk ank buah aku mandi kt luar.. comelnya....hehehehe..


cau!!
Post a Comment