Sunday, December 12, 2010

Meeting di KEDAI KOPI


Malam tadi ada meeting di Shah Alam.. Lokasi berdekatan dengan Masjid Shah Alam, lepak di Kedai Kopi 2. 
Agenda meeting membincangkan program untuk Tournament Bowling pada 25hb Dec ni yang bertempat di Mega Lane Sunway Pyramid.
Alhamdulillah..segalanya berjalan dengan sempurna dan sambutan pada malam tadi amat memberangsangkan walaupun ahli2 yg lain tak dapat hadir kerana ada agenda tersendiri.



Apa pun...aku mintak maaf sebab dah lama x update blog atas sebab kerjaya dan banyak benda nak kena GRAB lepas tahun baru ni... sori pada semua if tak dapat nak menjenguk ke Konti korang ok..ada masa dan kelapangan, aku akan tinggalkan jejak ok... SALAM.
Post a Comment