Thursday, April 25, 2013

i love my jobs

Assalam mualaikum...?

Baru dapat merehatkan diri hari ini.. minggu ni banyak kerja luar yg perlu di setelkan. Job kerja di JKR MALAYSIA, macam biasalah, SERVIS dan REPAIR CHILLER.. Alhamdulillah.. Start dari hari Isnin - Rabu. Khamis & Jumaat rest sebab spare part tak sampai lagi, Sabtu ni baru continue balik untuk buat servis Condenser.

Jadi.. hari ni duduk rumah, buat design untuk customer yg ingin buat baju dengan aku. Kali ni design advance sikit, banyak prosedur nak kena buat pada design kali ni, banyak try & error, but i like it,  bcoz its very2 mencabar.. he he he

Dibawah ini adalah design yg aku lakar dan akan diletakkan di atas baju nanti. So.. hasilnya kita akan update selepas segalanya selesai ok. harap puashati dan gembira..


oklah.. ini je nak update.. apa pun.. JANGAN LUPA MENGUNDI ok..he he

cau!!
Post a Comment