Sunday, September 21, 2008

petang y Tenang...















Hari ni mendung je satu hari..hujan lebat kejap tadi..petang ni dh ok dh..sejuk siut. aku layan tdo kaw2...thanx Nora call Yus..Rindu lak kat Nora..hehehe...

Alah..segan la mcm ni nora..tau suara yus kureng matang klu bercakap...tapi yus nak wat mcm na klu dh mmg mcm ni..huhu...tapi takpe nora..Yus x penah kecik hati dengan ape y orang lain katakan pada diri kita..sebab kelemahan tu sememangnya ada pd diri manusia..betul tak..??
Hahah..Nora..!! Yus tunggu kan kedatangan Nora pada masa akan datang..Yus nak borak ngn Nora...hehehe..Yus doakan Nora sihat selalu hendaknye pasni...Peace!!
Ok...Hari ni aku buka dekat rumah sbb adik beradik aku berkumpul sakan..walla!!! hari ni menu buka sgt2 la special....Nasi ayam special, Lemang, Ketupat daun palas, dan banyak lagi..semua buat sendiri...sambil aku update blog ni aku buat keje..hahaha...kopek lomang...soodappppp...
Aku suka kluarga aku skg ni sebab bahgia sgt...sporting dan aku nampak kebahagia tu dalam mata aku sendiri..aku harapkan bakal isteri aku juga bahgia bila bersama ngn family aku suatu hari nanti sbb mak aku jenis sporting selalu.. dia x akan mengongkong menantunya..sebab menantu2 mak aku y lain selesa bila duduk serumah ngn mak aku dan family aku..contohnya abg ipar aku...klu borak ngn mak aku steady je..mak aku pun kuat melayan dan suka bercerita...best!!kadang klu pas makan tu lama gak la lepak sbb dengar mak aku bercerita...lbh lg klu dia mengimbas kesah silam kitaorang...mmg lawak sesangat...hahahaha.. Aku rasakan mcm hari ni nak raya je...semua sedang sibuk membuat persiapan..aku terasa keseronokan dan kemeriahannya...walla....tinggal seminggu lebih kita akan beraya..kejap je masa berlalu dan aku rasakan kesedihan dalam jiwa aku...aku beraya tanpa insan y aku sayang lebih2 lagi Arwah abah..abah dh pergi 4 tahun lalu..abah adalah segalanya bagi aku dulu sebab aku rapat sgt dgn dia..herm..takpe la..Allah lebih menyayangi dia.. Semoga Roh nye dentiasa d tempatkan d dlm golongan orang2 y beriman..InsyaAllah..




Ok..nnt aku capture gambar juadah utk hari ni ok..Peace!! tunggukan kedatangan makanan puasa daripada aku... check it out..








Love to be....me
Post a Comment