Wednesday, January 14, 2009

Abang Botak dengan Azam Baru..

Salam semua..my new hair...Botak Boy...wakakaka
Align CentreDah lama rasanya aku tidak membotakkan diriku ini...So..hari ni terciptas sejarah tahun baru 2009, aku memberanikan diri untuk membotakkan kepala ku ini..hehehe
Aku botak bukan sebab suka2, tapi dah pasang niat, bila dapat apa yang aku nak..aku akan botakkan kepala ni..kira aku ber"NAZAR"la...Amacam???Ok tak aku botak..??? Jangan ketawa ok.. nanti aku tanduk sorang2 karang..senyap2 sudah.
Abang Botak..sentiasa tersenyum..hehehe..

Jelingan VAN DIESEL

Tapi yang penting, dengan gaya baru, azam baru dan semangat baru ni, aku akan jadi lebih baik dari yang dulu, kerja lebih keras, usaha lebih dan jadi manusia yang lbh focus pada diri..thanx kawan2 yang berikan semangat, keluarga yang berikan keyakinan dan kepercayaan..gadis2 yang menjadi POM POM GURLS untuk diri aku... Y.U.S.S.M.I.L.E ...YUSSMILE..!!!...go...go...gayjet..!!
hahaha..dan tak lupa pada korang yg setia dengan blog aku ni..walaupun ntah ape2 ntah..tapi korang tetap nak baca n3 aku ni..wakakaka...
so.. aku nak menikmati dunia baru aku..dunia budak botak..cargassss....!!!! yuhuuuuu....cau

-MrYUsSmiLe a.k.a Budok Botak yg Chumel-
p/s - wakakaka..perasan.

16 comments:

idryanie said...

uikkkkkssssss...

mr botak or mr kojek..

hahahaha...klakor nya kepala
hehehehe....

leh ar klu yus nk join abg2 army kita kt m'sia neyh...

sebijik samer....

MrYusSmile said...

wakakaka...kena kondem..!!
HUHUHU...comel ape botak2 ni..pompuan kan suka laki botal..
macho what..?? yus pun macho ape...macho man..wakakak..

mmg sebijik sama yanie..abg koyek leftenan Adnan..waalla..

zamrie said...

woi
ko ingat aku baca kaaa?
tahu tak per... blog tah aper aper hahahahahah. aku masuk just tinggalkan komen jer untuk menyatakan aku masuk hehehehe
marah arr tuuu

botak... menawan huhuhu
i lov u hahahahaha

MrYusSmile said...

hahaha...siut ko Ee..smack down nak..?? nak kena tanduk ape..?? saja cari gaduh ngn aku..mentang2 la botakku ini menawan..berani ko mengkondemkan aku..

hahaha..
ok Bro..apehal pun aku sonok ko komen blog aku..x baca takpe..sbb hati ko ttp sayang aku..wakakaka

Ummu Solehah Muhammad said...

chomel nye....

Emblem of Purity said...

Yus: musykil ni...nazar apa ni? Macam tau je. Dah nak genggam tangan tok kadi eh. Dah cakap dengan mak tak yang yus dah ada orang yang paling banyak yus sms.

Main serkap jarang je aku. Ampun! hahaha!!

MrYusSmile said...

solehah..??baba cak..??
Chomel erk..??hahaha..adoii..ku akn s'tiasa comel smp ke tua gamaknye...:P

MrYusSmile said...

Emblem of purity-
hehe..bayar nazar bkn utk agkt tgn daaa..tu mao kwin..huhu..
ape yg yus hajati la, dr segi kerjaya dan impian..salah satu dpt kena la buat...huhu..

kang yus antr dulang kt awk baru tau..huhu..:P

Zeelicious MeowMeow said...

chumel chueml... :D

MrYusSmile said...

Zee...:)..
Lama x komen yus..rindu la..
zee pun chumel..chumel..jugerk..hehehe

D'Rebok @ Ikhqoi said...

botakssss...

MrYusSmile said...

apa botaks2..??
hahaha...melawat gak ko ke blog aku..tq.

Zeelicious MeowMeow said...

Zee ada ja ni..
Jadi silent reader.. :)
Sentiasa ada menemani Yus senyap..heh.. ;)

MrYusSmile said...

yus x akn lupakan yg pertama zee..sbb zee byk bantu yus dlm bidang blog ni..
thnx zee..
yus tak senyap..kdg2 yus sndri segan..huhuhu..
yg pntg yus sntiasa igt pe yg zee pnh bantu yus...thnx skali lg.

Farah Aminuddin said...

aih. baru berapa ari xmasuk blog ni, dh botak ye mr yus? hehehe... nk lawan mawi ea? =p

MrYusSmile said...

hahaha..lawan mawi la..sbb dia dh kawin..na leh mcm ni..
mawi ptut tggu Mr yus...huhu
xpe..botak pun ok what..??
sedap tanduk2 orng....hehehe