Monday, December 22, 2008

Gathering & Meeting 6 Dis 2008

Aku dan Tokey "Raja Lawak"

Ok..Gathering baru2 ni berjalan dengan lancarnya Cuma target yang kitaorang nak tak capai dengan plan sebenarnya. Tapi semuanya dalam keadaan terkawal. Gathering ini diadakan sempena memperkenalkan kepada korang semua akan community yang telah kitaorang bentuk , dekat community ini..kitaorang akan berkongsi ilmu mengenai photography. Apa itu photography..??dan bagaimana cara penggunaan DSLR dengan betul.

Me & Kecik s2dio

So sapa2 yang hadiri tu memang bertuah sangat2 sebab, bukan senang nak dapat peluang macam ni dan dari situ kita dapat menambahkan lagi kenalan baru. Cuma aku je tak dapat nak join sebab datang lewat kerana ada kerja luar..aduiii….ruginyaaa..

InsyaAllah…akan diadakan 2nd gathering tak lama lagi…nantikan lah kedatangan nya ok…selamat menimba Ilmu dan selamat berjumpa di masa akan datang…hehehe.

-MrYusSmile.blogspot-

p/s- Best wooooo..rugi tak datang..hehe (aku masa ni badan naik huhu..chubby siut)

Post a Comment