Saturday, July 25, 2009

Aktiviti Malam Sabtu..

Tahun ni kali ke 2 aku dpt rasa penangan main boling ni..huhu.. kekok rasanya bila da lama x pegang bola boling.. nak dpt kan point t'tinggipun t'cungap2…hahaha..(tu pun sbb tgh study nk main hook ball) klu ikutkan baling biasa2pun da bleh dpt Strike. Hehehe… Yelah, nk kan cara p'mainan yg b'ubah2 katakan.. xadalah org kata kita ni main gaya yg sama je..ngeee..

Port boling yg aku sll main dkt PAS (Plaza Alam Sentral) Shah Alam.. Malam td plak teringin nk melayan, so ajak la member2 aku yg mmg kaki boling turun padang, start game pkul 11pm – 1am. Almaklum la..da lama x main..so..sndri pikir la aku pya ranking ke berapa…hahaha… mmg kecewa, lg pun mood ok, Cuma tumpuan di atas Lane kurang baik la, (lg2 ada aweks ngn parent dia kt sebelah) mau ilang focus dwatnye…hahahaha.. tapi itulah p'mainan boling..mood memainkan peranan, dan tumpuan jgk slh satu dr sbbnya knp aku gemar dgn game ni. Tapi bila kita focus betul2..mmg kita akn dpt balingan yg kita inginkan.

So..sesiapa yg b'hajat..d p'silakan memberi respon kpd En.Yus dcni…hehehe…. Kalah blanje makan k…hahahaha… gurau je, En.Yus x sehebat manapun…tapi bleh la. Ada brani kalu trun gelanggang mari…poooochit!!!!

Apa2pun aku hepi malam td..pas lyn boling lpk Khulafah Bistro d S7..cuci2 mata n mkn, pastu mere hey, cabut hey… sampey hey, penat hey..mau tido hey…wasalam.

MrYusSmiLe – hidup senang, makan senang, jiwa tenang, senang lenang…ehehehehe.. Peace!!

Post a Comment