Wednesday, August 19, 2009

Injured… :3(

Aku kini dlm proses pemulihan diri di mana aku perlu perbanyakkan rehat, sbb kaki aku ada masalah sikit…tisu di buku lali aku t'koyak, so…doc suh aku kurangkan aktiviti lasak utk beberapa bulan. Mau x koyak..dlm masa sebulan, 3x kaki aku t'seliuh…first n 2nd masa aku trun dari daki Gunung…kat situ 2x aku t'seliuh..then balik dari tu plak kena lagi.. pergh!!! Sakitnya bkn kepalang bila kena mmg x igt…smp nk menjerit je dwatnya. Tapi sebagai seorg lelaki, aku kena la tahan. Doc suh restpun aku x rest…sbb kerja tgh byk..b4 puasa nk kena slow wat jobs lua…lgpun aku jns degil n kerasa kepala..jadi faham2 la.

Masalah utma skg ni bila aku nk solat je…nk duduk tahiyat awal tu..sakit sgt…aku tahan sampai badan menggeletar2 dwatnye. Sabar je la..x khusyuk solat aku beb.. member aku ada suggest, minum air susu Anlene (mcm tu ke spell dia..??). belasah je la..jnji ada bunyi. So..aku nk try amalkan… aku x suka manja kan sgt sakit aku ni..nnt jd melarat plak..sblm tdo tu aku rendamkan kaki dkt air suam..then urut2 sikit, bg urat saraf n darah ni b'jalan lancar, erm…. Entah lah.. bosan gk klau kurang aktif ni..takut badan jd sakit then berat badan naik…mcm na erk..??? aku pun tgh blurrr ni.. ada idea..??

Ncek Yus – kepala lutut pun injured…tggu masa nk wat operation je.. riso je

Post a Comment