Wednesday, October 21, 2009

Japanese Tow Truck..

Dok check email, terminat plak nk letak pic ni kat cni...
Apakah menatang ini..?
Menatang ini di panggil "TOW TRUCK", tapi ia dari konsep motosikal.
Aku rasa klu Negara kita ada konsep ni, rasanya masalah jalan jem dpt diatasi..agaknye laa.hehehe.
Tapi kelemahan menatang ni, dia ada limit n jenis2 kenderaan je yg dia leh angkut, klau Lori dia angkut..mau tayar motor tu SPIN je memanjang...hehehe..just joke...
Apa pun, ini lah teknologi terbaru dari Negara Matahari Terbit (Jepun)
Malaysia bila lagi???





Ncek Yus - Ada-ada je orang JEPUN ni..huhu...
Post a Comment