Thursday, December 3, 2009

Hanya Aku dan Dia TAHU.

Rasanya dah jarang utk aku update BLOG ni, sbbnye tak ada apa yg menarik utk dipostingkan, melainkan ada perkara or cerita yg sgt2 tertarik utk aku ceritakan, paling "koman"pun luahan hati aku ttg kehidupan dan aktiviti harian aku, Cuma skang ni aku tak banyk sgt aktiviti luar, sbb utamanya pun kerana kerja. Yelah, berniaga sendirikan..?? blom tentu kita ada pendapatan tiap2 bulan..Cuma mengaharapkan projek2 yg masuk dan boleh backup utk beberapa bulan saje. So..takkan aku nak tengok duit aku sentiasa mengalir keluar saje, semestinya aku kena topup dan terus menopupnye. Macam biasalah, job government akhir2 tahun ni kurang sebab peruntukan dah habis, so kena lah tunggu next year gamaknye.. insyaAllah, ada rexeki adalah projek2 besar masuk..Amin.

Aku pun dalam keadaan susah sekarang ni, keadaan sedikit gawat sbb ada masalah dalaman dalam company, penat nak pikirkan masalah ni, nak tak nak kena mtk pertolongan kawan2 yg boleh membantu, sedikit runsing tapi masih boleh lagi survive. Aku tak suka tunjukkan sangat moody aku pada semua orang, hanya simpan saje dalam hati. Perwatakan aku semestinya ceria depan kawan2, tapi sebaliknya, hanya DIA saje yg tahu akannya. Tapi aku tetap bersyukur dengan keadaan aku sekarang ni, walau macam na susah sekalipun mesti ada jalan untuk menyelesaikannya..Alhamdulillah sangat2.

Bulan ni betol2 sangap ya amat2..hehehe (boleh lg ketawa) insuran roadtax mati, bayar keta lagi, ni nak ke Sabah 20hb ni, pergh!!!!!!!!!!!!! Nasib baik tanggunjawab tak besar sgt, nasib aku ni tak kuat enjoy. Memang betol2 mencabar jiwa dan raga lah… harap2 tahun depan adalah tahun yg lebih baik daripada tahun ni. Impian tetap diteruskan, walau sesusah mana sekalipun, aku kena maintain ceria dan notty selalu beb…hehehe

Oklah…tak mau ngomel panjang2, bukannya korang rajin bacapun N3 panjang mcmni..wat penat aku menaip je…hehehe..tapi sapa yg baca tu aku berterima kasih sgt2 la sbb sanggup berkongsi luahan dan keluhan hati aku ni, walaupun tak dapat membantu, sekurang2nya lega hati eden ni tau sbb ada yg sggup bersimpati ngn posting Ncek Yus kali ni…wokeh geng!! Be ur self..salam kasih ABADI.

NcekYus – Apa2 aje la ye Ncek Yus…teruskan……janji aku bahagia. Sayang diri aku selalu.

Post a Comment