Wednesday, December 30, 2009

Mengomel kejap

Hari ni rajin la sgt utk aku jadi suri rumah..hehe..Mana tak nye, habis bilik ni aku kemas, siap cat lg dinding ni, pergh!!! Mmg sadis gile...by the way, not bad la susun atur katil ngn lemari aku ni, lgpun bilik aku ni besar (master room) so, aku nk jdkan bilik aku ni bilik rehat dan bengkel computer aku. Kira konsep opis la, cuma membezakan ialah, ada katil dan aksesori dalaman. Cuma 1 je x mencukupi...apa dia daaa...? "Aircond".. Dengan musim dan cuaca panas ni kadang2 hujan, rasanya bahang kepanasan makin terasa smp ke rongga2 badan ni. x bley tahan siut, kembang kuncup dwatnye..hehehe.
Wlau apa pun...tahun 2010 akan menjelang tiba, good bye 2009, wachaaaa...!!! Dush...perginya ia tidak kunjung tiba, yg lama berganti yg baru dan yg baru perlu di update lg pada azam yg lg baru, cuma azam lama yg x kesampaian tu kena lah continue ke tahun depan..whatsaverrrr...cisss...:P

P/S - SeLaMaT MeNyaMbuT TaHuN 2010.. jati diri penggerak wawasan..PeaCe!!

NcekYus - Cool
Post a Comment