Friday, October 22, 2010

Mata ni dah terbiasa x tido malam, bila nak lelapkan mata je mesti x bole, bengang gak mcm ni, esok siang dah start mengantuk.

Aku x tahu ar nak wat mcm na... apa yg difikirkan pn x tahu, may be aku dah biasa sangat tido lewat agaknya. hurm.. lepas ni kena penatkan diri pada waktu siang dan set kan pada minda untuk berehat di waktu malam, reset balik mind set ni. Tolong ar...huhuhu..

:P... apa sih...elok wat solat sunat waktu macam ni dr aku mengomel yg bukan2..hehehe
Post a Comment