Tuesday, November 2, 2010

Makna dalam penulisan.

i'm back.. he he he.
Tadi saje je try kat Facebook mengenai makna dalam kita punya penulisan (cara kita menulis)..hu hu..aku ikut la dia punya penjelasan, macam mana bentuk, panjang pendek, tekan ke, ringan ke... last2 inilah result yg terkeluar di depan mata..he he ..ceh!!!


sumber: Facebook -Dato' Dr Fadzilah Kamsah.

1: Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya- Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif.

2: Tulisan Tajam/Leper- Rasional, berkerja dgn sistematik, pandai mengurus dan banyak memakai otak di sebelah kiri (otak logical).

3: Campur-campur - Emosi tak tetap macam remaja yang belum cukup umur atau macam orang perempuan datang bulan (maaf).

4: Rapat-rapat- Suka campur orang, amat bergantung kepada orang lain, jimat atau kedekut.


5: Huruf JGYZ yang sempurna - Tahap emosi yang dipamer itu jelas, pengasih & penyayang, pemurah, mudah kesian pada orang, mempamerkan tahap kerajinan.

Ha ha ha..yg result no 3 tu macam x boleh BLAH ar dia punya result...adoii.. tapi oklah tu..terima seadanya... mana tau betul ke..so..kena lah perbetulakan diri lepas ni... Anda pula bagaimana..??

Cau...!!!!!
Post a Comment