Sunday, June 5, 2011

Menu Orang Bujang Trang tang tang

Chicken Blackpepper.



Today.. ncek Yus jadi chef tidak bertauliah..huhuhu..So, tengah boring-boring duduk sorang2 ni, terasa nak memasak lak. Cuma pada awalnya agak konpius ar sebab x tau nak masak ape. Jadi last2 minit tgk la apa yg ada didapur, t'nampak black pepper... terus la ada idea nak masak ape. So..ini adalah masakan orang bujang, dan ia nya very the simple dimple mample dumple gile2. Korang bleh buat, menu urgent klu da x ada masa sgt nak masak.




CHICKEN BLACK PEPPER

Bahan - bahan:-

Ayam Goreng Drumstick Brand AYAMAS.

Bawang Besar

Bawang Putih

Sos black pepper

Sos Cili Kimball

-/-


Ok.. tu lah bahan2nya, simple kan..?? kalau korang nak tambah apa2 dalam tu NcekYus x kesah, ikut selera korang je, janji sedap, so....apa lg, Cuba lah resepi Bujang ni, Harap anda suka akannya...tq2...:)



Post a Comment