Saturday, March 30, 2013

Saturday Blues.

Assalam mualaikum...?
Saturday Blues Geng.. he he he.. 
Today schedule is.. nak pergi jemput my mom, sis & my big Brother di KLIA. Selama 3 tahun di SABAH, kini kembali ke sini untuk tugasan dan memegang jawatan baru di sini. My Bro dh dinaikkan pangkat as a PENGARAH NEGERI di Jabatan Tourism Malaysia di Negeri Pahang. Congratulation Bro. Cemburu sebenarnya.. Tapi itulah reality kehidupan, Rajin, Amanah, Bijak dan berusaha, In Shaa Allah diberikan kemudahan. He is my idol cuma kita dalam bidang berbeza. Tapi apa salahnya jadikan dia as my icon kan? Proud with you & don't forget to all my family especially my oldest sister g terlalu banyak membantu. One days klau aku dah capai target sendiri, dia adalah salah seorang yg aku wajib bantu. 
Oh man...!! 
Melalut plak pagi ni.. ha ha, padahal nak posting benda lain, tapi apa ada hal... dh tersasul..
Miss my fiancee yg sedang bertungkus lumus di dapur untuk menyiapkan order utk customer.. dalam kesihatan yg kurang baik, still lg masuk dapur.. erm.. memang betul2 bekerja keras. Masing2 sedang bekerja keras untuk capai impian (kahwin). i wish everything will fine dan apa yg dirancang berjalan dengan lancar. Amin...
Oklah.. hepi Saturday blues.. dlm blues kena gak rajin.. dlm blues kena gak ceria.. bukan blues yg malas, nanti apa pun tak boleh.. he he he
cau...
Post a Comment