Wednesday, September 10, 2008

Yeah!! Mr YusSmile come again..






Bergaya tak...hahahaah

Salam smua....!!!!???Khaifahaluk...??
aku rindu korang la..hahaha...xdpt menahan kerinduan nk b'cerita dlm blog ni...aku risau siut klu x inform ape2 story mory kt korang..
Amcm?? Ada sihat??? hopefully u all sehat banget gamaknye..huhu..
aku 3 hari x on9..kemana ilangnye aku...?? diculik?di kipnap atau d bawa lari oleh makhluk asing??oh..!! tidak...tidak..im still alive n still dkt bumi ni..syukur nikmatullah...
aku sibuk ngn jobs skit..smbil tu aku g shopping skit dkt jusco bukit tinggi. hehehe.. sj cari DSLR baru..nk buat projek Freelance utk Event2 Gig pasni..caiyokk...

Rilex dgr radio IKIM..huhu..

My Assistant memerangkap Bodyguard.

haha..Kepuasan!!! T^d^

Rilex sebentar b'sama KIT KAT..gua posa daa..

Ni pix aku masa ari isnin, penat memilih brg..dh mcm org pmpuan lak aku ni..pas aku setel merayau n dpt pe y aku nak..aku g cari brg Camera... aku bkn jns beli brg y x mendatangkan hasil..ada motif maa..keseronokan dan minat serta mndatangkan hasil y lumayan..

ni sebahagian gambr je tau.. byk sgt..penat nk upload..nnt aku buat story book plak utk gambar2 y x dpt d upload k..

hehehe..

Post a Comment