Wednesday, November 26, 2008

PeNat sikit aku hari ni

Wah...!! Penatnye la hari ni...macam2 perkara yang aku lakukan hari ni... Ni pun aku baru balik dari Shah Alam..pegi main badminton...pergh!!! best2....layan siut...habis lencun baju aku..hehehehe..cuma performance aku malam ni tak baguslah..main asyik kalah aje, pasangan aku kurang menyerlah dan secara automatic aku pun main macam cibuiii...(memang x terer main la). Tapi kepuasan tu tetap ada sebab berpeluh...best!! Pas habis game kitaorang lepak minum dekat Bintang Walk shah alam... Layan borak dan apa2 aje la..Entah la...tadi borak diorang nak wat trip ke hadyai..menarik jugak bunyinya..tapi tak tahu la aku dapat join ke tak..sebab nak pakai duit. Banyak keluar daripada masuk la bulan ni.. tapi aku tak kesah sangat, adat la tu..rest aku bulan ni tak menentu..tidopun tak cukup..migrain aku dah mula datang balik ni. tahan je aku satu hari ni...klau kawan2 aku nak tahu aku sakit ke apa..diorang tengok pada mata aku..klau kuyu...lebam or aku kurang berikan perhatian..mean dia, aku tengah sakit la tu..huhu...Alhamdulillah..sekarang ni dah ok sikit dah.
Satu hari ni wireless kat tempat aku problem la..nak wat keje pun payah sangat. Pagi ni ok lah jugak cuma lembab aje..janji leh serve Internet dan leh la update blog. Rindu sebenarnya aku kat blog aku ni sebab kat sini la untuk aku bercerita dan luahkan segala masalah aku..aku tak malu untuk cerita kan apa yang aku alami..sebab apa saje yang aku rasa baik untuk aku...aku lepaskan dalam ni..janji aku tak mengaibkan orang lain..betul tak..

siang tadi aku pegi petshop..sebab aku nak cari binatang peliharaan, tapi masih tak tahu nak bela ape..sebab semua aku suka...rasa macam mau beli je kedai petshop tu...huhu..tak ape..leh tunggu lagi...hehehe.
oklah...mengantuk plak..nak mandi then nak tido...tata..
daaa...salam.






-MrYusSmile.blogspot-

Post a Comment