Saturday, December 13, 2008

Gambar dan perasaan..

Rarindra Prakarsa




Entri aku kali ni mengenai seorang photographer yang bernama Rarindra Prakarsa yang berasal dari INDONESIA. Kenapa aku berminat mengenainya...?? Kerana setiap gambar yang dia ambik mempunyai perasaan yang aku sendiri tersentuh bila melihatnya.. gambaran yang penuh dengan makna...penuh dengan cerita..penuh dengan motif dan tak mampu untuk aku luahkan..terlalu berperasaan. Aku terlalu salute dengan hasil dia. Dia adalah mentor bagi diri aku dalam bidang photography ni. Nilai lah sendiri hasilnya...-MrYusSmile.blogspot-

p/s - Semua gambar yang korang tengok ni original tau..tak ada edit-edit punya..direct dari DSLR.

* Itu adalah sebahagian daripadanya hasil seni dia..korang boleh lihat keseluruhan hasilnya dalam Photo.Net then search Rarindra Prakarsa. Enjoy dan hayati seninya..:)
Post a Comment