Sunday, February 8, 2009

Fit my GYM


Hahaha..

Dah lama rasanya aku tak gi GYM... semalam selepas aku jumpa Nurra aku turun ke JUSCO bukit tinggi Klang..saja jalan2 sambil soping baju ngn suar.. pastu saje masuk GYM shop.. tengah tgk2 barang n try2 apa yg ptut, aku di tegur oleh seseorang... Lorrrrr....member aku keje kat situ..wahahaha..layan2.. so... borak sakan la gamaknya sambil mengambil kesempatan ke atas barang2 yg sedia ada...hehehehe...berotot jgk lah aku semalam..hehehe. Sambil2 tu try alat penimbang berat badan kat situ.. dia akan kluar la segala maklumat pada tubuh kita, so..member aku terangkan serba sedikit ttg maklumat tu..apa dia pya keputusan..?? keputusannya aku ni normal..badan aku FIT, mean tegap n sesuai dengan ketinggian aku..cuma ada mklumat kt situ yg kureng mengembirakan aku..aku kena lostkan lg 6.5kg...wah!!!! Tapi member aku cakap..still ok n maintain, member aku suggest aku leh jadi trainer. Bangga siut...!!!
Pasni leh la wat part time train org kan..kan..kan...hehehe

ada satu mesin angkat berat yg aku minat..harga dia dlm 3k..wah!!!!! tapi memang best siut...terasa aku pya chest ni mengembang...tak leh jadi ni..nk simpan wet la, nak beli sebijik...leh la aku fitkan lg badan aku ni yg dh lama tak fit2..huhu.. well.. aku ttp gembira dgn keadaan fizikal aku skrg ni sbb di sukai ramai..hehehehe...jgn jeles...(masa puji diri sendiri)..

Kiranya...smlm byk gak la ilmu yg aku study ttg cara2 nak fit kan badan..membesarkan buah dada (khas tuk laki)...hehehe..so..pasni lg besarlah dada aku..but..the first thing..aku nk nak wat muscle utk my abdomen..chaiiiyok..!!!

perut idaman...huhu..badan idaman... dlm proses..:D

oklah geng...sapa2 yg join club ROCK climbing sila inform pada aku..aku nk join la...bleh tak gituh..??

cau..

-MrYusSmiLe-

p/s- Amaran dari kerajaan Malaysia..orang pompuan baca je yeee...tang gambar tu sila abaikan. Hahahahaaaa....Jaatnyeee aku.....

Post a Comment