Tuesday, February 17, 2009

perbezaan orang pandai dan orang bodoh...hehehe

LEPAS BACA JANGAN MARAH.....NANTI KENA JUAL!!!!

> > >Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum pas tu

> > >tak leh bayar (berlagak macam org banyak duit!)

> > >Orang pandai= pakai credit card tapi orang lain

> > >bayarkan (pakai kad klon la tu!)

> > >Orang bodoh= ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak

> > >(kes suka'bergesel'la ni)


> > >Orang pandai= tak de motor,tak de kereta, tak de LRt

> > >tapi ada otak (kes suka numpang kereta or motor kawan

> > >tapi tak reti nak hulur duit minyak!)


> > >Orang bodoh= company dah sediakan nescafe, milo,biskut

> > >bla bla bla tapi gi minum gak kat cafeteria kena bayar

> > >plak tu


> > >Orang pandai= tak minum kat cafeteria tapi company

> > >punya nescafe,milo,biskut bla bla bla angkut bawak

> > >balik !!!!


> > >Orang bodoh= beli suratkhabar sebab nak tengok nombor

> > >ekor je pas tu buang


> > >Orang pandai= orang yg tunggu org bodoh buang pas tu

> > >dia kutip...dapat baca semua sekali wo


> > >Orang bodoh= kentut kuat2 kat office pas tu bangga

> > >ngan bau nya


> > >Orang pandai= kentut senyap sunyi (tak de bunyi) bau nya...boleh buat

> > >unta sakit perut ! dhab pun koma sekejap ! pas tu bermati-matian

> > >salahkan member sebelah (guess sapa member sebelah tu?....si bodoh yg

> > >kentut kuat tu la !)


> > >Orang bodoh= ada masalah cerita kat orang pandai


> > >Orang pandai= dengar masalah orang bodoh pas tu cerita

> > >kat orang bodoh yang lain, pas tu membodohkan orang bodoh tu... jadinya

> > >orang bodoh yang pertama tu jadi bodoh's (plural)


> > >Ada lagi...scroll down


> > >Orang bodoh= orang yg buang masa baca N3 ni !

> > >Orang pandai= saper yang forward cerita ni...h


> > >á há há... aku la tu...

> > >jadi yang mana satu pilihan bijak?


> > >pandainyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

> > >Jangan marah arrrrrrr...... bergurau di masa lapang, klau tak leh bergurau tolong gi surau....bykkan amalan...cau.!!!


-MrYusSmiLe-

Post a Comment