Wednesday, December 9, 2009

Apa ajee la yeee...

Yaaa...Tora datang lg, kembali b'sama anda semula...hehe..punya la siang td kata x ada n3 n idea. Tetiba lak mlm ni ter"ada idea"plak...ngeh..ngeh..ngeh..Boring punya pasal, aku lyn la movie 2009 yg aku t'lepas pandang (download dr Internet).. bila b'cerita ttg panggung or cinema ni, korang rasa lah...mna area Lemabah Klang yg the best place korang penah lyn?? mean cinema yg korang rasa selesa, puashati, sound system yg t'baik dan suasana acah2 mcm luar negara pya class.
Ok.. dlm seumur hidup aku pergi menonton wyg ni, aku lebih puashati lyn wayang di THX the Summit USJ. Memang wajib aku akn ke situ jika nk lyn movie yg ada unsur Science Fiction, perang, gado or paling koman pun Animation movie. Sebab cinema kt situ bagi aku adalah yg TERBAIK dlm byk2 panggung wayang yg penah aku kunjung tiba patah tumbuh hilang berganti...chewah!!! ayat nk sastera..hehehe.. serius!!! Memang best.. Last movie yg aku layan kat situ ialah filem Science Fiction "2012"..pergh!!!! Mamtop..meleleh beb..dgn suasana, keadaan sekeliling dan bunyi sound system dia...memang dpt rasa dia pya jalan cite..impak dia..x dapat digambarkan. Puashati..yg TERBAIK beb.
Okeh.. Tahun 2009 filem yg aku berikan penghargaan movie terbaik ialah 2012, Knowing, Transformers dan UP tidak lupa juga ICE AGE (animation story). 4 buah cite tu adalah yg terbaik buat masa ni..tp dengar cite "Ninja Assassin" pun boleh tahan jugak cite nye..mungkin this week aku akn menonton wlaupun agak kelewatan. Tapi xpe..asalkan puas dan berbaloi aku x kesah beb. Jadi..nantikan filem2 yg akan menjelma utk tahun 2010 nnt k..pastu leh la komen lh...hehehe

NcekYus - Terbaik...hehehehe..(nyampah lak bila sebut byk kali)...ngeeee
Post a Comment