Wednesday, October 27, 2010

Apa daa...

Akhir tahun ni ada "tournament bowling" anjuran club YOPO-YOPO... hahaha.. sapa la bg nama club ni kan??? sendiri bagi sendiri tanya.

Al kisahnya aku yg kena arrange ini program, herm.. terasa malas sebenarnya nak join da club sbb tengah budget2 nak gi SABAH awal tahun depan. Lagipun nxt month road tax kete and insuran mati, so.. pengeluaran duit sedang berlaku. Bila suda berlaku, terpaksa lah cut cost, bila dah cut cost semua benda nak kena kawal. huhuhu

WHAT!!!??? Simpanan...????
No...No...No... simpanan x boleh di gunakan sebab itu duit ada agenda lain. tak bolek sesukan sukin pakai, nanti plan lari...huhuhu..kena kawal nafsu dan mesti disiplinkan diri... hidup sekarang bukan untuk enjoy, tapi prepair untuk yg akan datang.. betul tak?

so... motif?
Motifnya.. aku macam x ada semangat nak teruskan program bowling ni..huhu..may be aku lepaskan pada my Assistant untuk menyetelkan nya... aku just laksanakan agar program ni berjalan seperti yang di rancang suda..hehehe

Post a Comment