Tuesday, October 26, 2010

C3 oh C3..

Tetiba lak buang tebiat aku ni..hehe
mengidam nak benda ni sebenarnya, walaupun x ar best functionnye, mean ala2 kadar je, tapi macam syok je, dengan cuttingnya yg smart dan lebih pada internet function membuat aku teringin memilikinya.
Harga pasaran x la mahal sangat dalam lingkungan RM450 gituh..hehe..tapi tu ar, kan best kalau ada yg bagi adiah kat aku menatang alah ni. hehe.. xpe la..tahan la dulu wat masa ni, kalau tak leh tahan sebat ajek..pedulik!!! wat koleksi...ngeh2.


Post a Comment