Sunday, October 31, 2010

Grrr...

Yezzaaaaa!!!!!
Malam tadi main badminton lagsung hancur, x ada feel beb...mcm ada yg tak kena je, geram lak.. Apakah punca semua ini berlaku...??
  1. Aku hilang focus.
  2. Ramai sgt yg main.
  3. Tempah dewan lambat, main pun lambat.
  4. Main nak sedap mak bapak dorang je, x pikir member lain yg blom main. Hu hu..
Itulah salah satu punca kemurungan aku mlm td.. aku main 2 set je, pas tu aku blah pi lepak minum ngn member aku, aku majuk kejap ngn dorang, next week terimalah pembalasan korang semua..ha ha ha.. Acah2 ajek..

Masa ni aku game dekat Oversea...ni ar budak2 aku yg aku train. So..ada sedikit teknik aku tunjuk kat korang, FOREHAND SMASH namanya, cuba jgn tak cuba k.. "cuba kau cuba.." (verse aizal Tahi). ha ha
Post a Comment