Thursday, November 4, 2010

Good Luck my gurl

Salam all..
This morning.. my gurl ada exam, paper account x silap, lupa la plak nak tanya. Apa pun just nak wish good luck dan caiiyok!! buat yg terbaik... as usual, jangan lupa baca "Bismillah" masa nak melangkah ke dewan exam dan semasa nak jawab exam tau.

Itu saje yg kawe dapet nolong...hu hu, nak nolong lebey2 tak leh, lain la kalau aku leh masuk dewan exam, confirm satu hapak pun aku tak leh buat sebab tak tau apa2... he he, yela..dulu study smp grade berapa je, masa nak amik exam tu, kolej terbakar la plak..so cancel ar exam.. so..harap maklum la.

Apa pun, untuk my gurl..ayg doakan yg terbaik tau. Yakin Boleh..Super Boleh..Saya mau POWER...!! ha ha..da macam iklan lah pulok..

Tata...

p/s - pergh!!! aku plak yg excited lebih..he he.

Post a Comment