Thursday, November 4, 2010

Award..


Huh..! dah lama rasanya aku x dpt award dr para bloggers ni, semenjak aku stop kejap dalam arena mengo"blog" ni. Tapi hari ni leh lak dapat ye..he he he..x sangka.

Thnx to Aminmz atas anugerah ini, sebenarnya tak layak untuk terima, tapi disebabkan menghargai setiap pemberian itu, maka dengan ini secara rasminya aku wat posting mengenai AWARD ini..TQ2.

PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI :
PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi

he he... x tau nak berikan pada siapa, yg pastinya "award" ini akan aku berikan kepada my lurvely gurl Iqa diatas kesetiaan mu pada diri ku dan letaklah ia didalam blog mu itu..he he he.. Apa pun, thnx again "Aminmz".. Peace!!!

Post a Comment