Saturday, November 13, 2010

Pagi sabtu yg pagi...

Morning..
yeah!! Pagi ni bangun perot terasa lapo sangat2, sbb malam tadi sebolehnya aku x mkn nasi..he he.. (Diet konon).

Pegi dapur try buka topi samurai, tak ada apa2 didalamnya..hu hu.. merungut kat my mom..Lapo..lapo..lapo..(mcm budak kecik daaa).My mom say "breakfast not all ready yet, on the way".ha ha ha.(my mom sepiking LONDON gituh). T'paksa layan nescafe dengan bijirin. Bleh la..buat isi perot n panaskan perot, better la dari x ada langsungkan?
Tengah bosan2 ni update la blog ni, so...ni kira posting pertama pagi ni untuk hari baru, dunia baru, tarikh yg baru dan segalanya baru lah...janji tiada bau..hu hu hu

eyah..eyah..eyah..!! tgh wat sit up and bumping ni..8 lagi..1,2,3,4...8 lagi.. berikan badan anda kelegaan seckupnya, amik 20 minit untuk regangkan badan anda dan berikan otot anda keselesaan di pagi hari ni..maintain2kan kesihatan anda..

Fuh..!! lega.. orait, x ada apa yg menarik nak cerita..nxt n3 kita cite lagi...
Post a Comment