Friday, March 29, 2013

Planning

Sekarang ni tengah xplore dan study mengenai projek T-Shirt printing ni, banyak ilmu yg perlu kita tahu sebelum serius untuk kembangkannya. Mesin semua dah already, cm belom running lg projeknya, tengah nak create satu pounder & branding untuk jenama sendiri, agak susah sebab perlukan kreativiti yg amat2 kreatif.. tak nak lah sekadar sehelai baju tapi tak ada value.. biar ada value dan quality, sekurang2nya baju yg dihasilkan amat2 puashati dan lebih utama ianya "LIMITED". So.. kat situ boleh la main harga dari baju yg dh terang2 banyak kat mana2...
Produk pertama penghasilan daripada mesin HEAT PRESS.. mesin ni dia punya hasilnya sgt2 bagus, cuma kuantiti penghasilan adalah terhad. Tapi hasil kemas dan 100% terbaik.. 

Produk ke-2 plak penghasilan dari SILK SCREEN. Penggunaan block dan penghasilan unlimited dan kualiti pun Terbaik juga..
Ok. tak nak lah cite panjang2 sgt.. cuma tunggu hasilnya dahulu baru boleh berikan lebih detail info ok.. :)
Post a Comment