Friday, April 5, 2013

Lynas (M) Sdn Bhd

Assalam mualaikum...??

Phew.... Penat.
Baru Balik dari Outstation (KUANTAN) pagi tadi. Bergerak dari sana dalam pukul 11.30pm sampai di rumah dalam pukul 3.30am.
Adududuuuuu.... badan lemah longlai... he he

Kali ini task kerja di Syarikat LYNAS yg bertempat di GEBENG Pahang, operasi kali ini ialah Chiller repairing.
Wah!! PANAS..macam GURUN la kat sana, dah la panas, berdebu..huk..huk.. (batuk)
selama 3 hari bertapa disana, tp 2 hari je buat kerja,.

Alhamdulillah.. kerja succes!! Tapi Sabtu ni akn berangkat ke sana lagi untuk next projek di YAYASAN PAHANG. Lepas tu terus ke KELANTAN. 3 hari jugak.. jadi ISNIN next week balik ke KLANG kembali.
Dahsyatkan Schedule kerja saya, lebih banyak kerja luar dari tempat sendiri..lagi pun minat kerja2 travel ni, sebab lebih banyak pengalaman yg saya dapat dan lebih dari itu.. seperti:

1. Makan tempat best
2. Tido Hotel
3. Kenal orang dari pelbagai Negeri
4. Makan angin

Best2.. tapi sendiri keluar duit la, sendiri punya projek. hahaha.
Apapun.. company saya specialist dalam bahagian airconditioner ni dan specialist for chiller type.
Kalau ada masalah chiller di kilang2 atau office bleh la inform2 ye.. projek 1 Malaysia katakn.. round 1 Malaya.




Hehehe.. Tengah basuh Enjin KAPAL TERBANG

2 Otai sedang setel down masalah.

Oh yeaa... Parlimen dah BUBAR, tak sabar nak pergi mengundi. jadi tahun ni, tahun ke-2 saya mengundi. Jadi ubah lah... Anda adalah penentu masa depan NEGARA.

okeh.. time to solat JUMAAT..cau
Post a Comment