Tuesday, April 2, 2013

Saje suka-suka

Assalam mualaikum..??
Seronok plak tengok templates orang lain, cantik.. kemas je. Dulu masa start aktive berblog ni selalu gak la tukar templates yg cun2.. Skang ni malas dah.. pakai yg standard dh cukup.. sebab mata cepat jemu bila tgk benda yg sama, lama2 jadi malas plak nak tukar2. jadi, pakai aje apa yg ada, asal boleh update entri baru dan orang berminat nk baca sudah.. (ada ke yg berminat?) he he he
Ni pn aktive balik sebab nk melepaskan gian, nk try mood menulis.. Rasa ok lg kot. Cuma para "followers" je yg dah lari meninggalkan daku, yelah.. semak je link ni kan sebab x update2.. ha ha ha.. so, bila dh aktive ni baru la tergedik2 nk cari followers. 
Hehehe.. xada lah, tak meminta utk dibaca, sekadar hobi untuk menaip saja, kadang2 ada agenda yg kita nk sampaikan dan luahkan, dan ada benda nk di promotekn, Seronok bila baca posting2 yg dh basi, sebab dari situ kita dpt kelemahan dan kelebihan dlm melontarkan sesuatu perkara melalui kotak minda kita ni. Saya setuju, saya bkn lah penulis yg baik, sekadar hobi di masa lapang je. 
Bak kata orang2 kita.. Lain orang, lain cara, lain cabang, lain bidang.. (asal boleh).
cau.. :)
Post a Comment