Tuesday, January 27, 2009

MrYusSmiLe JYSU Family days..

Sebelum nak berangkat kena la "posing dulu beb".

Seronok rasanya bila dapat bersama kembali dengan teman2 lama dan sepermainan. Rasa seperti kembali ke zaman remaja dahulu, cuma kebanyakannya dah berumahtangga dan ada komitmen diri..
Hari ni Reunion bagi aku dan mereka...memang seronok dan puas sangat2, tak terkira akan keseronokannya...hahahaha..(ayat aku...tak bleh BLAH!!!). Macam2 aktiviti yang dilakukan, dengan gelak tawa, gurau senda, usik mengusik dan bermacam2 lagi la...orang kata, macam2 ada....
Thanx to Aceh sebab sediakan Chicken Tandori BBQ...Memang marvelous, sedap siut..!!!
Yelah...seharian bekerja tak kira masa, kadang2 kena la amik cuti rehat jugakkan.. Bila dah rest, masalah kerja buang la jauh2..
tak ada apa sangat aku nak type...just memasukkan apa yg patut dalam aku punya blog saje.. korang just layan gambar saje la ok..selamat beristirehat dan selamat bercuti...cau alif but...cabutttt....!!!Bala tentera bersiap ke tapak BBQ
Menanti askar2 yg memang lembab lorr...
Gadis2 dan bini orang....hehehe
Chef yg disewa dari Klang
Aceh & Husni
Keluarga bahagia..heheheheBujang single..pilih2Gaya bersahajaPost menarik dari ku..huhuMrYusSmiLe
Keluarga Bahagia

Ini adalah sebahagiaan daripada program yang aku upload..banyak lagi sebenarnya..tapi setakat mana yang aku mampu saja la ok..hope, korang layan dengan gambar2 ni ok..salam

MrYusSmiLe
p/s-Sahabat adalah sebahagiaan dari keluarga dan harta yang berharga..hargainya kerana disebaliknya ada value tersendiri..fikirkanlah ok..:)
Post a Comment