Saturday, April 4, 2009

nak tak nak kena jugak..

Aduiiii.... ku ingatkan ku mampu menahannya..tetapi ku tak mampu rupanya, hehehe.. hari ni tercipta sejarah dalam hidup aku yg aku kena pakai spek mata, adoi yaiii...kelakau pun ada gak bila pertama kali mengena kan spek mata ni...machooo pun ada, macam budak nerd pun ada gak..
Tapi pe kan daya, aku kena pakai jugak sbb penglihatan mata "eagle" aku dah tak setajam dulu lagi.. so aku telah menempah "sebuah" spek mata khas utk mata aku, agar aku mampu melihat dgn jelas kembali..hahah..amacam?? ada tak gaya2 Clark Kent..??? (Perasan siut!!!).

Rabak jugak lah wet aku hari ni...huhuhu...wat spek dh rm300, (mahal sbb glass dia ada special sikit, bleh x-ray macam2..hahahah). so korang kena berjaga2 dengan aku selepas ni...pakai la beberapa lapis pakaian dalam..agar aku tak mampu utk menembusinya..hehehe..(lucah sungguh otak aku ni). Alhamdulillah..bila pakai spek baru ni..macam best je...pandangan aku clear gile siut..mcm tengok gambar dekat TV plasma..huhuhu..memang real reward siut, tak ada kabur2 dh..smua terang je..cuma pening sikit sbb x biasa lg dengan spek ni..walau macam na pun aku tetap hapy sebab aku dah malas nak pikir lg tentang kekaburan mata ku ini... aku dah leh pandang jauh dengan jelas dan dah bleh bawak keta macam pelesit balik..hahhahaha..try test power..still lg jaguh jalan raya...haahahaa..

Walau macam na pun..gaya aku perlu berukar lg..so..aku amik keputusan utk botak agar penampilan aku bersesuaian dengan spek baru ni..so..very cool.. Me n my spek mata..hahaha..

-MrYusSmiLe-
Post a Comment