Saturday, April 13, 2013

KUANTAN AGAIN...

Assalam mualaikum...??
Morning all...
Hari ni off to KUANTAN again.. phew!! Malasnya la nak drive jauh2, disebabkan arahan dari my mom, nak tak nak kena la jugak pergi. Kali ni ke sana bukan atas urusan kerja, tapi nak hantar my bro balik ke sana setelah 1 week berhoney moon di Selangor. Lagi pun selepas hantar terus balik Klang sebab esoknya ada tugasan yg perlu dilakukan (Printing job).
Huhuhu... bila layan kerja, tetiba plak otak terpikir bilik yg dijadikan pusat memproses kerja. Nak kawin ni, bilik pn x buat apa2.. barang2 plak berlambak. dah pening dah.. bila masa nak kemas plak. Bila kemas, barang2 ni nk lempar kat mana? adessss....!!
Bermasalah la plakkan? 
LAYANkan je dulu... hope everything ok.. masih dalam plan yg dirancang.. mudahkan lah..
cau!!
Post a Comment