Sunday, April 14, 2013

WeChat

Assalam mualaikum all of yoo..?

Sekarang ni tengah NGETOP ek chat guna "WeChat" ni.. Adakah ianya akan menggantikan APPLICATION yg glamer iaitu "Whatsapp"?
May be yes.. may be no..

Yelah.. Whatsapp pn dengar citer akan berbayar untuk servis dia, langganan untuk setahun. Mungkin sebab itu ramai yg beralih arah kepada WeChat ni kan.. lagipun banyak kelebihan WeChat ni, boleh chat sambil tgk moment yg kita buat, rakam suara, video, live video chat dan macam2 lagi.. 

Malam tadi try download.. tupun sbb Miss Fiancee beriya2 bebenor suh download. 1st memang 1 hapak pun x tau cara penggunaannya, tapi bila dh tau serba serbi sedikit sebanyak pasal App ni, best jugak... he he he
Mungkin juga sebab LISA & SAM duta WeChat kot, tu yg ramai yg terikut2 tu.. ha ha ha
Apa pun yg penting.. penggunaannya masih sama, free sms.. dan still guna data utk activate.
TERPULANG la pada korang nak pakai apa.. Janji FREE.. he he he


atas ni chat dengan Miss Fiance..sebelah tu my contact..sikit jekan? baru start kan.. klau nak WeChat.. try la add kita..erm... tapi bagaimana? krik..krik.. hehe

cau!!
Post a Comment